Budapest Musical Iskola

1121 Budapest Hollós út 5.

+36 20 549 0893

©2019  BUDAPEST MUSICAL ISKOLA BY INDO-SELERA KFT. ALL RIGHTS RESERVED.

Our Productions

During the curriculum we strive to produce high-level theater shows that include dancing, singing and acting.

The unforgettable experience of the creative process, the professional theatrical environment and performing on stage motivate students and accelerate the improvemetn of their skills.

Finálé

Első darabunk premierje 2017. október 22-én volt a Tárogató Színpadon.

Az egyórás táncos, zenés színházi előadás a kortárs táncot hivatott népszerűsíteni a fiatalok körében Finta Gábor koreográfiáin és Varga Rea improvizációs technikával megalkotott jelenetein keresztül. 

A produkció a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával jött létre.

"Az előadás szereplői, tanár és növendékei táncolnak. Az órák szüneteiben a táncórákon kívül is ismerkedünk velük. Ahogy ők is egymással.

Szövődnek barátságok, szerelmek, alakulnak szövetségek és akadnak nehézségeik is.

De mi az a közös cél, amiért dolgoznak? Mi az, ami összeköti őket?"

Példaképek

Második, a Magyar Művészeti Akadémia által támogatott darabunk, a "Példaképek" című előadás, mely szintén a kortárs tánc népszerűsítését célozza a fiatal korosztály körében.

​Az előadás bemutatója 2018. május 27-én, Gyermeknapon volt 16:00-kor a Tárogató Színpadon. 

​"Mi leszel, ha nagy leszel?" - Hangzik el a kérdés minden gyerek életében néhányszor. És tényleg az leszel, amit válaszoltál? Helikopter vezető, űrhajós, feltaláló, színész, popsztár, szuperhős? Kik inspirálnak, hogy rátalálj a saját utadra? Kik a példaképek? Milyen út vezet odáig, hogy elérd az álmaidat? 
Mi megkérdeztünk 8-17 éves fiatalokat. Ők mesélnek előadásunkban példaképekről, rajongásról, akadályokról és kitartásról.

A "Példaképek" című táncos produkció Finta Gábor koreográfus és Varga Rea drámapedagógus második egész estés ifjúsági darabja, mely a kortárs táncot hivatott közelebb hozni a fiatal korosztályhoz. A darab szereplői a Budapest Musical Iskola diákjai.