Programunkban komplex előadó-művészeti képzést biztosítunk csoportos és egyéni tánc- dráma- és énekfoglalkozások keretein belül válogatott tehetségígéretek számára. 

A csoportos és egyéni foglalkozásokon kívül tantervünket különböző projektekkel, alternatív együttműködésekkel színesítjük, melyek által növendékeink betekintést nyerhetnek egyéb előadó-művészeti stílusokba, illetve a profi előadóművészet világába.

Programunkban a technikai tudás fejlesztése mellett nagy hangsúlyt kap a kreativitás kibontakoztatása és a személyiségfejlesztés.

Diákjaink minden tanévben lehetőséget kapnak egy összetett, nagyszabású produkcióban való szereplésre (színdarab vagy kisfilm), melyben a tanévben tanultakat kamatoztathatják mind a tánc, az ének, és a színjátszás területén.

Növendékeinkkel nemzetközi csereprogramban veszünk részt.

Nyaranta intenzív kurzusokat biztosítunk.

Workshopokat, színházlátogatásokat szervezünk kulisszajárással.

Ösztönözzük, és támogatjuk diákjaink versenyeken való megmérettetését.

PC6A9470.jpg

TÁNC

Táncóráinkon profi mesterektől sajátíthatod el a különböző táncstílusok alapvető elemeit. Megismerkedhetsz a klasszikus balett, kortárs balett, modern tánc, jazz tánc, hip-hop, step, és az akrobatika világával.

drama classes budapest musical school

DRÁMA

Drámaóráink eredményeként nem csak sok vidámságra, új barátságok születésére, önismereted növekedésére és megnyerőbb fellépésre számíthatsz, hanem belekukkanthatsz a színészmesterség izgalmas világába is.​

PC6A9505.jpg

ÉNEK

Énekóráinkon a beszédtechnika, légzéstechnika, hangképzés és egyéb technikák helyes alkalmazásának segítségével válhatsz magabiztos énekessé.

Oktatási programunk