top of page
IMG-20230808-WA0530 (1)_edited.jpg
KLAU.jpg
ludas1_edited_edited.jpg
10298749_1031553396854910_59899558149674
baranyai anna.jpg
babacsi_benjamin_edited.jpg
Csik%C3%A1sz%20%C3%81gnes_edited.jpg
portre_harasztizwiepadrienn_mms.jpg
IMG_7094.JPG

Csapatunk

FINTA GÁBOR

MŰVÉSZETI VEZETŐ, TÁNC MESTER

Gábor igazi profi, elhivatott tanár. Szívügye a tehetséggondozás.

2016-ban alapította a Budapest Musical Iskola programot. Olyan önköltséges minőségi, komplex előadó-művészeti képzést kívánt létrehozni, amelyben a táncoktatás nemzetközi szinten is nívós.
Gábor tanulmányait a Pécsi Művészeti Gimnáziumban kezdte, majd a Rotterdami Codarts Táncakadémián folytatta. Pedagógusi mester diplomáját a Magyar Táncművészeti Egyetemen szerezte.
Gábor olyan neves együttesekben táncolt, mint a Pécsi Balett, a Belga Királyi Balett, vagy a Szegedi Kortárs Balett.
Napjainkban aktív táncosként és koreográfusként működik hazánkban, és külföldön egyaránt.
Tanítványai isszák szavait, és példaképnek tekintik.

PÁNCZÉL KLAUDIA

ÉNEK MESTER

Klaudia operett és opera gálák rendszeres fellépője, a Szegedi Tudományegyetemen végzett klasszikus ének szakon.

Eleganciája és elhivatottsága magával ragadó. Kedvességgel és lelkesedéssel kezeli növendékeit, odafigyeléssel egyengeti útjukat. Ha komolyak a szándékaid az énekkel, nála jó helyen leszel!

RUZICSKA LÁSZLÓ

SZÍNÉSZ MESTERSÉG

Laci bevezeti tanítványait a színészmesterség rejtelmeibe.

Rutinos színészként, rendezőként és mesterként könnyedséggel húzza elő a jobbnál jobb gyakorlatokat. Felkészültsége, professzionális hozzáállása, szakmai tapasztalata és pozitív személyisége mind hozzájárulnak foglalkozásai sikerességéhez. Órái többek között fejlesztik a beszédkészséget, a kiállást, az önismeretet és a kreativitást. Mindemellett garantált a vidámság.

Laci jelenleg a Madách Színház színésze, rendszeresen játszik a színház darabjaiban.

FOKI VERONIKA

ÉNEK MESTER

Vera elröpít a musicalek világába. 

Népszerű musical színésznőként  számtalan darabban láthattátok már ország szerte. Többek között olyan nagyszabású produkciókban szerepelt, mint a Mamma Mia, A Muzsika Hangja,  Macskák, Nyomorultak, Padlás, Hair, Billy Elliot és még sorolhatnánk.  Vera vérbeli pedagógus, foglalkozásain játékos eszközökkel közelíti meg az éneklést. Segít legyőzni gátlásaidat. Lehetsz őstehetség, vagy fahangú, ő kihozza belőled a maximumot. 

Vera gyerekkori álma volt, hogy musicalszínésznő legyen, most a Madách Színház színpadán tündököl a rivaldafényben. .

Énekórái Téged is közelebb hozhatnak álmaidhoz

BARANYAI ANNA

ÉNEK MESTER

Anna fantasztikus tanár, született sztár. 

Elfoglalt musical színésznőként és énekesnőként számos alkalommal láthattátok főszerepekben a Budapesti Operettszínház, a Győri Nemzeti Színház vagy a Madách Színház színpadán. Szakmája által elkötelezett, profizmusa  átragad növendékeire, akikből mindig kihozza a bennük rejlő legjobbat.

BABÁCSI BENJÁMIN

TÁNC MESTER

Benjámin a Táncművészeti Egyetemen végzett klasszikus balett szakon. A Magyar Állami Operaház és az Operettszínház színpadán egyaránt láthattuk a Diótörő főszerepében. 

Beni fiatalos lendületével és vagányságával rendkívül könnyen közel kerül tanítványaihoz. Szakmai sikerei, tehetsége és technikai tudása inspiráló növendékei számára.

CSIKÁSZ ÁGNES

DRÁMAPEDAGÓGUS

"A színház nagyszerű eszköz arra, hogy a fiatalokat együttműködésre, elfogadásra és a kultúra szeretetére neveljük."

Ágnes a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett 2020-ban drámainstruktor szakon.

A Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház színésznője, emellett független produkciókban is fellép.

A MUS-E Magyarország tanára, Martonvásári Színjátszók Közössége egyesületnek a vezetője, valamint az Orlai Produkciós Iroda ifjúsági és közösségi programjaiért felel.

Ágnes fiatalos lendülettel vezet be a színjátszás rejtelmeibe. Gyermekbarát módszerekkel közelíti meg a színészmesterséget. Gyakorlatai fejlesztik növendékei kiállását, önbizalmát, önismeretét, kommunikációs-, és empatikus készségeit. 

 

HARASZTI-ZWIEP ADRIENN

TÁNC MESTER, JÓGA- ÉS PILATES OKTATÓ

Adrienn a mozgás és a nyelvek szerelmese. 

Táncművészeti tanulmányait a Berlini Balance 1 Táncművészeti Iskolában majd a Rotterdami Codarts Táncakadémián folytatta. Itt ismerkedett meg a jógával és a Pilates módszerrel, melyek a táncos testtudati képzésnek elengedhetetlen részét képezték az ottani iskolákban.

Táncművészként számos hazai és nemzetközi produkcióban szerepelt. Emellett több díjnyertes szóló- és duó tánckoreográfiát készített.  

Adri tréningjein a jóga és a Pilátes módszertanát is alkalmazza. Táncórái kitűnő alkalmat biztosítanak nőies mozdulatok elsajátítására.

NÉMETH KRISZTINA

MŰVÉSZETI MENEDZSER

Krisztina végzi iskolánk háttér munkálatait; intézi a helyszíneket, a beosztásokat, pályázatokat ír, tartja a kapcsolatot a szülőkkel és a diákokkal. Kérdéseiddel fordulj hozzá bizalommal!

bottom of page