Csapatunk

FINTA GÁBOR

MŰVÉSZETI VEZETŐ, TÁNC MESTER

Gábor igazi profi, elhivatott tanár. Szívügye a tehetséggondozás.

2016-ban alapította a Budapest Musical Iskola programot. Olyan önköltséges minőségi, komplex előadó-művészeti képzést kívánt létrehozni, amelyben a táncoktatás nemzetközi szinten is nívós.
Tanulmányait a Pécsi M
űvészeti Gimnáziumban kezdte, majd a Rotterdami Codarts Táncakadémián folytatta. Pedagógusi mester diplomáját a Magyar Táncművészeti Egyetemen szerezte.
Gábor olyan neves együttesekben táncolt, mint a Pécsi Balett, a Belga Királyi Balett, vagy a Szegedi Kortárs Balett.
Napjainkban aktív táncosként és koreográfusként m
űködik hazánkban, és külföldön egyaránt.
Tanítványai isszák szavait, és példaképnek tekintik.

FOKI VERONIKA

ÉNEK MESTER

Vera elröpít a musicalek világába. 

Népszerű musical színésznőként  számtalan darbban láthattátok már ország szerte. Többek között olyan nagyszerű darabokban szerepelt, mint a Mamma Mia, A Muzsika Hangja,  Macskák, Nyomorultak, Padlás, Hair, Billy Elliot és még sorolhatnánk. Foglalkozásain játékos eszközökkel közelíti meg az éneklést. Segít legyőzni gátlásaidat. Lehetsz őstehetség, vagy fahangú, ő kihozza belőled a maximumot. 

Vera gyerekkori álma volt, hogy musicalszínésznő legyen, most a Madách Színház színpadán tündököl a rivaldafényben. .

Énekórái Téged is közelebb hozhatnak álmaidhoz. 

HARASZTI-ZWIEP ADRIENN

TÁNC MESTER, JÓGA- ÉS PILATES OKTATÓ

Adrienn a mozgás és a nyelvek szerelmese. 

Táncművészeti tanulmányait Berlini Balance 1 Táncművészeti Iskolában majd a Rotterdami Codarts Táncakadémián végezte. Itt ismerkedett meg a jógával és a Pilates módszerrel, melyek a táncos testtudati képzésnek elengedhetetlen részét képezték az ottani iskolákban.

Táncművészként számos hazai és nemzetközi produkcióban szerepelt. Emellett több díjnyertes szóló- és duó tánckoreográfiát készített.  

Adri tréningjein a jóga és a Pilátes módszertanát is alkalmazza. Táncórái kitűnő alkalmat biztosítanak nőies mozdulatok elsajátítására.

NÉMETH KRISZTINA

MŰVÉSZETI MENEDZSER

Krisztina végzi iskolánk háttér munkálatait; intézi a helyszíneket, a beosztásokat, pályázatokat ír, tartja a kapcsolatot a szülőkkel és a diákokkal. Kérdéseiddel fordulj hozzá bizalommal!

Budapest Musical Iskola

1121 Budapest Hollós út 5.

 1029 Hársalja u. 19.

+36 20 549 0893

©2020  BUDAPEST MUSICAL ISKOLA BY INDO-SELERA KFT. ALL RIGHTS RESERVED.