top of page
Csapatunk
IMG-20230808-WA0530 (1)_edited.jpg

FINTA GÁBOR

MŰVÉSZETI VEZETŐ, TÁNC MESTER

Gábor igazi profi, elhivatott tanár. Szívügye a tehetséggondozás.

2016-ban alapította a Budapest Musical Iskola programot. Olyan önköltséges minőségi, komplex előadó-művészeti képzést kívánt létrehozni, amelyben a táncoktatás nemzetközi szinten is nívós.
Gábor tanulmányait a Pécsi Művészeti Gimnáziumban kezdte, majd a Rotterdami Codarts Táncakadémián folytatta. Pedagógusi mester diplomáját a Magyar Táncművészeti Egyetemen szerezte.
Gábor olyan neves együttesekben táncolt, mint a Pécsi Balett, a Belga Királyi Balett, vagy a Szegedi Kortárs Balett.
Napjainkban aktív táncosként és koreográfusként működik hazánkban, és külföldön egyaránt.
Tanítványai isszák szavait, és példaképnek tekintik.

KLAU.jpg

PÁNCZÉL KLAUDIA

ÉNEK MESTER

Klaudia operett és opera gálák rendszeres fellépője, a Szegedi Tudományegyetemen végzett klasszikus ének szakon.

Eleganciája és elhivatottsága magával ragadó. Kedvességgel és lelkesedéssel kezeli növendékeit, odafigyeléssel egyengeti útjukat. Ha komolyak a szándékaid az énekkel, nála jó helyen leszel!

ludas1_edited_edited.jpg

RUZICSKA LÁSZLÓ

SZÍNÉSZ MESTERSÉG

Laci bevezeti tanítványait a színészmesterség rejtelmeibe.

Rutinos színészként, rendezőként és mesterként könnyedséggel húzza elő a jobbnál jobb gyakorlatokat. Felkészültsége, professzionális hozzáállása, szakmai tapasztalata és pozitív személyisége mind hozzájárulnak foglalkozásai sikerességéhez. Órái többek között fejlesztik a beszédkészséget, a kiállást, az önismeretet és a kreativitást. Mindemellett garantált a vidámság.

Laci jelenleg a Madách Színház színésze, rendszeresen játszik a színház darabjaiban.

10298749_1031553396854910_59899558149674

FOKI VERONIKA

ÉNEK MESTER

Vera elröpít a musicalek világába. 

Népszerű musical színésznőként  számtalan darabban láthattátok már ország szerte. Többek között olyan nagyszabású produkciókban szerepelt, mint a Mamma Mia, A Muzsika Hangja,  Macskák, Nyomorultak, Padlás, Hair, Billy Elliot és még sorolhatnánk.  Vera vérbeli pedagógus, foglalkozásain játékos eszközökkel közelíti meg az éneklést. Segít legyőzni gátlásaidat. Lehetsz őstehetség, vagy fahangú, ő kihozza belőled a maximumot. 

Vera gyerekkori álma volt, hogy musicalszínésznő legyen, most a Madách Színház színpadán tündököl a rivaldafényben. .

Énekórái Téged is közelebb hozhatnak álmaidhoz

Csik%C3%A1sz%20%C3%81gnes_edited.jpg

DRÁMAPEDAGÓGUS

CSIKÁSZ ÁGNES

"A színház nagyszerű eszköz arra, hogy a fiatalokat együttműködésre, elfogadásra és a kultúra szeretetére neveljük."

Ágnes a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett 2020-ban drámainstruktor szakon. A Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház színésznője, emellett független produkciókban is fellép. A MUS-E Magyarország tanára, Martonvásári Színjátszók Közössége egyesületnek a vezetője, valamint az Orlai Produkciós Iroda ifjúsági és közösségi programjaiért felel.

Ágnes fiatalos lendülettel vezet be a színjátszás rejtelmeibe. Gyermekbarát módszerekkel közelíti meg a színész mesterséget. Gyakorlatai fejlesztik növendékei kiállását, önbizalmát, önismeretét, kommunikációs-, és empatikus készségeit. 

 

baranyai anna.jpg

BARANYAI ANNA

ÉNEK MESTER

Anna fantasztikus tanár, született sztár. 

Elfoglalt musical színésznőként és énekesnőként számos alkalommal láthattátok főszerepekben a Budapesti Operettszínház, a Győri Nemzeti Színház vagy a Madách Színház színpadán. Szakmája által elkötelezett, profizmusa  átragad növendékeire, akikből mindig kihozza a bennük rejlő legjobbat.

babacsi_benjamin_edited.jpg

BABÁCSI BENJÁMIN

TÁNC MESTER

Benjámin a Táncművészeti Egyetemen végzett klasszikus balett szakon. A Magyar Állami Operaház és az Operettszínház színpadán egyaránt láthattuk a Diótörő főszerepében. 

Beni fiatalos lendületével és vagányságával rendkívül könnyen közel kerül tanítványaihoz. Szakmai sikerei, tehetsége és technikai tudása inspiráló növendékei számára.

portre_harasztizwiepadrienn_mms.jpg

HARASZTI-ZWIEP ADRIENN

TÁNC MESTER, JÓGA- ÉS PILATES OKTATÓ

Adrienn a mozgás és a nyelvek szerelmese. 

Táncművészeti tanulmányait a Berlini Balance 1 Táncművészeti Iskolában majd a Rotterdami Codarts Táncakadémián folytatta. Itt ismerkedett meg a jógával és a Pilates módszerrel, melyek a táncos testtudati képzésnek elengedhetetlen részét képezték az ottani iskolákban.

Táncművészként számos hazai és nemzetközi produkcióban szerepelt. Emellett több díjnyertes szóló- és duó tánckoreográfiát készített.  

Adri tréningjein a jóga és a Pilátes módszertanát is alkalmazza. Táncórái kitűnő alkalmat biztosítanak nőies mozdulatok elsajátítására.

IMG_7094.JPG

NÉMETH KRISZTINA

MŰVÉSZETI MENEDZSER

Krisztina végzi iskolánk háttér munkálatait; intézi a helyszíneket, a beosztásokat, pályázatokat ír, tartja a kapcsolatot a szülőkkel és a diákokkal. Kérdéseiddel fordulj hozzá bizalommal!

bottom of page