top of page
Budapest_Musical-019.jpg

Produkcióink

Élmény alapú tehetséggondozó programunk keretein belül profi szintű táncos, zenés  produkciók létrehozására törekszünk, legyen szó színházi előadásról vagy forgatásról.

A közös alkotói folyamat, a profi munka a színpadi lét megtapasztalása óriási élmény a diákok számára. Az előadásokon és forgatásokon való szereplések fokozottan elősegítik növendékeink fejlődését a színpadi jelenlét a kamera érzékenység, a mozgáskultúra,  a kifejezőkészség és az önismeret területén, mindemellett a projektekben résztvevő gyerekek egészséges magabiztosságra is szert tesznek.

Az elmúlt évek során az alábbi produkciókat hoztuk létre: 

példaképek_molino_jpeg.jpg

"Pippi cirkuszba megy"  - 2023. 11. 17. 

Egyfelvonásos darabunk a XXI. Országos Táncjáték Fesztiválra készült, ahol kategóriájában 3. helyezést ért el.

Koreográfus: Finta Gábor

Háttér: Rostás Zsolt

Zene: "Pippi pa cirkus" - Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Astrid Lindgren, Pophouse Creative Productions AB, Under exclusive license to Universal Music AB

"Energi-Átok" - 2022. 11. 12. 

Egyfelvonásos darabunk a XX. Országos Táncjáték Fesztiválra készült, ahol kategóriájában 1. helyezést és 2 különdíjat nyert.

Koreográfus: Finta Gábor

Háttér: Serke Gallatz Rita, Solt Attila

zene: Vivaldi - Négy évszak

Kandalló: Warnex Zrt.

A darab a Nemzeti Tehetségprogram támogatásával jött létre.

"It's my party" - 2022. 06. 11.

koreográfus, rendező: Finta Gábor

operatőr: Gulyás Botond

vágó: Németh Krisztina

stylist: Milkovics Krisztina

helyszín: Museum of Sweets and Selfies 

zene: Lesley Gore - It's my party

"Unstoppable" - 2021. 12. 12.

koreográfus: Finta Gábor

kamera, vágás: Cinematic Studio

stylist: Baranyai Éva

helyszín: Budapest Airport

zene: Sia - Unstoppable

"SHOW OFF" - 2021. 09. 02.

koreográfus, rendező: Finta Gábor

operatőr: Bárány Péter

vágó: Németh Krisztina, Bárány Péter

stylist: Baranyai Éva

helyszín: Museum of Sweets and Selfies 

zene: Show off (Todrick Hall feat Nicolae Scherzinger)

"Money, money, money" - 2021. 08. 27.

koreográfus, rendező: Finta Gábor

operatőr: Gulyás Botond

vágó: Bari Attila

helyszín: Museum of Sweets and Selfies - Bubbles

zene: Money, money, money, - ‘Mamma Mia’ (Original Motion Picture Soundtrack) előadók: Meryl Streep, Julie Walters, Christine Baranski

"Álmodd meg a csodát" - 2021. 07. 02.

koreográfus: Finta Gábor 

ének: Foki Veronika

video: Cinematic Studio,

stylist: Baranyai Éva,

smink, haj: Erdélyi Enikő, Török Lilla, Lucaciu Claudia,

produkciós menedzser: Németh Krisztina

eredeti szám:"Álmodd meg a csodát!" - A Játékkészítő; a zenei alapot éneklik: Radics Gigi, Király Linda, Bereczki Zoltán és Király Viktor

Köszönjük a Budapest Airport Zrt. támogatását!

"Born this way"- 2020. 10. 01.

Koreográfus: Finta Gábor

Operatőr: Halmos Ádám

Rendező: Nagy Lili

Helyszín: Szelfi Múzeum

dal: "Born this way" - Lady Gaga

"Leányálom" című előadásunkat a Budai Vigadó gyönyörű színháztermében mutattuk be 2019. május 12-én a Hagyományok Háza támogatásával.

A gyerekmusical előadás a 10 éves Mimi kalandjait kísérte nyomon egy bentlakásos iskolában, ahová új lányként érkezik. A szívet melengető történetben a 8-16 éves szereplők saját élettapasztalataiból merítkező jelenetekben játszanak barátságról, kirekesztésről, beilleszkedésről, összefogásról.

A darabot Finta Gábor és Haraszti-Zwiep Adrienn kortárs és modern táncelemekre épülő színvonalas, "mainstream" és klasszikus zenére készült koreográfiái, illetve Foki Veronika által válogatott és betanított vidám, világhírű musicalslágerek varázsolják felejthetetlen élménnyé.​​

A Magyar Művészeti Akadémia által támogatott  "Példaképek" című előadás  a kortárs tánc népszerűsítését célozza a fiatal korosztály körében. ​Az előadás bemutatója 2018. május 27-én, Gyermeknapon volt 16:00-kor a Tárogató Úti Színpadon. 

​"Mi leszel, ha nagy leszel?" - Hangzik el a kérdés minden gyerek életében néhányszor. És tényleg az leszel, amit válaszoltál? Helikopter vezető, űrhajós, feltaláló, színész, popsztár, szuperhős? Kik inspirálnak, hogy rátalálj a saját utadra? Kik a példaképek? Milyen út vezet odáig, hogy elérd az álmaidat? 
Mi megkérdeztünk 8-17 éves fiatalokat. Ők mesélnek előadásunkban példaképekről, rajongásról, akadályokról és kitartásról.

A "Példaképek" című táncos produkció Finta Gábor koreográfus és Varga Rea drámapedagógus második egész estés ifjúsági darabja, mely a kortárs táncot hivatott közelebb hozni a fiatal korosztályhoz. 

Első színházi darabunk premierje 2017. október 22-én volt a Tárogató Színpadon, a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával.

Az egyórás táncos, zenés színházi előadás a kortárs táncot hivatott népszerűsíteni a fiatalok körében Finta Gábor koreográfiáin és Varga Rea improvizációs technikával megalkotott jelenetein keresztül. 

"Az előadás szereplői, tanár és növendékei táncolnak. Az órák szüneteiben a táncórákon kívül is ismerkedünk velük. Ahogy ők is egymással.

Szövődnek barátságok, szerelmek, alakulnak szövetségek és akadnak nehézségeik is.

De mi az a közös cél, amiért dolgoznak? Mi az, ami összeköti őket?"

bottom of page