Produkcióink

Intenzív képzési programunk keretein belül profi szintű táncos, zenés színházi produkciók létrehozására törekszünk.

A közös alkotói folyamat, a színházi munka és a színpadi lét megtapasztalása óriási élmény a diákok számára. Az előadásokon való szereplések fokozottan elősegítik növendékeink fejlődését mind a mozgáskultúra, mind a kifejezőkészség és az önismeret területén.

Finálé

Első darabunk premierje 2017. október 22-én volt a Tárogató Színpadon.

Az egyórás táncos, zenés színházi előadás a kortárs táncot hivatott népszerűsíteni a fiatalok körében Finta Gábor koreográfiáin és Varga Rea improvizációs technikával megalkotott jelenetein keresztül. 

A produkció a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával jött létre.

"Az előadás szereplői, tanár és növendékei táncolnak. Az órák szüneteiben a táncórákon kívül is ismerkedünk velük. Ahogy ők is egymással.

Szövődnek barátságok, szerelmek, alakulnak szövetségek és akadnak nehézségeik is.

De mi az a közös cél, amiért dolgoznak? Mi az, ami összeköti őket?"

A darab szereplői a Budapest Musical Iskola diákjai

Példaképek

Második, a Magyar Művészeti Akadémia által támogatott darabunk, a "Példaképek" című előadás, mely szintén a kortárs tánc népszerűsítését célozza a fiatal korosztály körében.

​Az előadás bemutatója 2018. május 27-én, Gyermeknapon volt 16:00-kor a Tárogató Színpadon. 

​"Mi leszel, ha nagy leszel?" - Hangzik el a kérdés minden gyerek életében néhányszor. És tényleg az leszel, amit válaszoltál? Helikopter vezető, űrhajós, feltaláló, színész, popsztár, szuperhős? Kik inspirálnak, hogy rátalálj a saját utadra? Kik a példaképek? Milyen út vezet odáig, hogy elérd az álmaidat? 
Mi megkérdeztünk 8-17 éves fiatalokat. Ők mesélnek előadásunkban példaképekről, rajongásról, akadályokról és kitartásról.

A "Példaképek" című táncos produkció Finta Gábor koreográfus és Varga Rea drámapedagógus második egész estés ifjúsági darabja, mely a kortárs táncot hivatott közelebb hozni a fiatal korosztályhoz. A darab szereplői a Budapest Musical Iskola diákjai. 

Leányálom

Iskolánk harmadik darabját a Hagyományok Háza támogatásával  a Budai Vigadóban mutathattuk be "Leányálom" címmel.

 

A gyerekmusical előadás a 10 éves Mimi kalandjait kísérte nyomon egy bentlakásos iskolában, ahová új lányként érkezik. A szívet melengető történetben a 8-16 éves szereplők saját élettapasztalataiból merítkező jelenetekben játszanak barátságról, kirekesztésről, beilleszkedésről, összefogásról.

A darabot Finta Gábor és Haraszti-Zwiep Adrienn kortárs és modern táncelemekre épülő színvonalas, "mainstream" és klasszikus zenére készült koreográfiái, illetve Foki Veronika által válogatott és betanított vidám, világhírű musicalslágerek varázsolják felejthetetlen élménnyé.

​Az előadást 2019. május 12-én, mutattuk be a Budai Vigadóban. 

A darab szereplői a Budapest Musical Iskola diákjai.

Budapest Musical Iskola

1121 Budapest Hollós út 5.

+36 20 549 0893

©2019  BUDAPEST MUSICAL ISKOLA BY INDO-SELERA KFT. ALL RIGHTS RESERVED.