October 22, 2017

Óriási siker volt a Finálé premier előadása. A szereplőket az előadás után vastaps fogadta. Bizonyára látható lesz még ez a darab színpadon, hiszen célja a kortárs táncot közelebb vinni a fiatalokhoz. Ez szemmel láthatólag sikerült. :) Gratulálunk minden résztvevőnek!

October 11, 2017

Gőzerővel folynak a Finálé című táncos előadás próbái. Kezd összeállni a darab, és már minden jegy elkelt!

Izgatottan várjuk az Október 22-ét! 

De miről is fog szólni a Finálé???:

Az előadás szereplői, tanár és növendékei táncolnak. Az órák szüneteiben a táncórákon kívül...

September 5, 2017

Óriási siker volt első színjátszó- és tánctáborunk, melyet augusztus 22-25-ig rendeztünk a Jókai Klubban. A résztvevők intenzív tánc- ének- és dráma képzésben részesültek, melynek gyümölcse egy sikeres tábor végi előadáso lett. Kétség kívül az ottalvós éjszaka felejthe...

August 25, 2017

Táborunk lezárásaként a Billy Elliot című musical-en jártunk, ahol a szereplők és az Erkel színház jóvoltából bekukkanthattunk a kulisszák mögé. Tánctanárunk, Finta Gábor most is a színpadon szerepelt, ezúttal sokak meglepetésére tütü szoknyában...

August 10, 2017

Fantasztikus gyerekeket ismerhettünk meg a második válogatón is, és végre úgy tűnik, összeáll a teljes csapat az első darabunkhoz! Gratulálunk minden tegnapi résztvevőnek!

June 25, 2017

Mint már azt többen tudjátok, iskolánk a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával lehetőséget kapott egy - a kortárs táncot népszerűsítő - táncos zenés színházi produkció létrehozására egy budapesti színházban.

A támogatás által lehetőségünk nyílik megfelelő számú plusz...

June 24, 2017

Ma volt októberi bemutatójú táncos darabunk első válogatója. Fantasztikus jelentkezők érkeztek. Az eredményekről a jövő héten tájékoztatunk Benneteket!

June 8, 2017

Ma a MÜPA és a Szegedi Kortárs Balett jóvoltából bekukkanthattunk a kulisszák mögé! 

A Carmina Burána című fantasztikus balett előadást néztük meg együtt. A Juronics Tamás által koreografált darab mindnyájunkat lenyűgözött. Nem csoda, hogy tíz éve töretlen sikerrel - te...

April 30, 2017

Büszkén tudatjuk veletek, hogy tanítványunk, Kolossváry Zsófia a 7. Tánckiállítás Mozdulatművészeti, Modern- és Kortárs táncversenyén kortárs szóló kategóriában első helyezést ért el. 

Felkészítő tanára, és koreográfusa Finta Gábor volt. Gábor és Zsófi keményen készülte...

April 19, 2017

Ma tánctanárunkat saját darabjában láthattuk.

Többen már másodjára, harmadjára láttuk ezt a csodás táncos darabot, ahol Finta Gábor Schell Judittal az oldalán kápráztatja el a Thália Színház nézőit. 

A darab után a kulisszák mögött látogattuk meg Gábort, így személyesen...

Please reload

Recent Posts

October 22, 2017

October 11, 2017

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Budapest Musical Iskola

1121 Budapest Hollós út 5.

 1029 Hársalja u. 19.

+36 20 549 0893

©2020  BUDAPEST MUSICAL ISKOLA BY INDO-SELERA KFT. ALL RIGHTS RESERVED.